Fotoalbum

Nu har valparna blivit två veckor 22/6!Nu har vi blivit tre veckor 29/6, vi har öppnat ögonen!Nu är det lite mer liv och rörelse , det är mycket att upptäcka kul att se sig omkring!Nu har flyttat ner till en större valphage mycket nytt att upptäcka, så vi blir lite trötta !Idag den 13/7 är vi 5 veckor, vi är ute mycket och det gott att äta mat ute, en tupplur på det !
Idag den 20/7 är vi 6 veckor, och ute hela dagarna!En hel del bus efter maten , sedan tar vi en tupplur!Det är inte lätt att fota det är alltid någon springer iväg! Idag 27/7 är vi 7 veckor! Svårt att vara stilla när det skall fotas!Vi är ute hela dagarna och har kul! Nu är vi döpta efter ENYA låtar.
Här har vi  HARASIKENS ONE BY ONE ! (hane)Här har vi ON MAY WAY HOME ! (tik)Här har vi ONLY IF ! ( hane)Här har vi EVEN IN THE SHADOWS ! (hane)Här har vi HARASIKENS ON YOUR SHORE !Hon kommer att var kvar hos mig, jag kallar henne för ENYA !
Här är HARASIKENS ONLY IF som åker till Danmark med sin matte! Han skall kallas för Charlie !Här är HARASIKENS EVEN IN THE SHADOWS som åker med sina ägare till Kungsör! Han skall kallas för EDDIE !Här har vi HARASIKENS ON MY WAY HOME som skall kallas ANYA, som har åkt hem till sin matte! Till BARAHär åker ONE BY ONE som skall kallas för EDDIE ,åker hem sin matte till Ängelholm!