Fotoalbum

Mor. Jexmo Ronja-BarracudaFar. Borderby´s Pride And PrejudiceRonjas valpar födda 20/6 2019Idag 27/6 har vi blivit en vecka !4/7 Nu är vi två veckor, vi har öppnat våra ögon !
11/7 Nu är vi tre veckor fått större plats att vara .Det är mycket utforska på en sådan stor plats,kul att börja att ta testa att springa runt! Här har vi Liam ett av våra barnbarn som hälsar på valparna! Det är inte lätt att klappa dom, för dom springer runt!Den 18/7 blev vi fyra veckor. Nu har börjat äta valpfoder, vi har ganska dåligt bordsskick står gärna i maten!
25/7 Nu är vi fem veckor och nu är vi mest ute, det härligt i det gräset mycket spännande!Nu har jag fått syn på något som är mycket mer spännande än att vara med mina syskon!Här är Melvin och Wiliam våra barnbarn och hälsar på valparna med sin pappa!Valparna tycker om att bli ompysslade av små händer !Den 1/8 nu har vi blivit 6 veckor, växer gör vi så det knakar! Nu räcker jag ut tungan åt dig för att jag skall få mer mat, så gå du bara!
Nu är vi 7 veckor den 8/8, nu har jag fått namn: HARASIKENS YOU GIVE GOOD LOVE tikHARASIKENS YOU GIVE GOOD LOVE tikNu är vi 7veckor 8/8, nu har jag fått namn: HARASIKENS HOLD ME hane !HARASIKENS HOLD ME haneNu är vi 7veckor 8/8, nu har jag fått namn HARASIKENS RUN TO YOU hane
HARASIKENS RUN TO YOU haneNu är vi 7veckor 8/8, nu har jag fått namn HARASIKENS ALL AT ONCE haneNu är vi 7veckor 8/8, nu har jag fått namn HARASIKENS ALL AT ONCE haneHär sitter vi och studerar vad mamma Ronja hittar på!Här har vi bröderna som skall åka till samma hem HARASIKENS RUN TO YOU och HARASIKENS ALL AT ONCE !
Här har vi HARASIKENS HOLD ME som skall till Finland !Här har vi HARASIKENS YOU GIVE GOOD LOVE !HARASIKENS YOU GIVE GOOD LOVE :som har smeknamnet SIRI, här ligger hon i sin mysiga säng!HSRASIKENS ALL AT ONCE: som kallas för Igor, här ligger han och riktigt myser!HARASIKENS RUN TO YOU: kallas för Teddy, här leker han med sin gris!
HARASIKENS HOLD ME: han kallas för Ronnie, här har han kommit precis till Finland och det är mycket att lukta på!Här är Ronnie med sin kompis Nikki och dom skall bo ihop!Här Ronnie med sin nalle! Han undrar var hans kompis Nikki är kanske.Nu får vi ta och busa säger Ronnie till Nikki, kom igen nu kompis !Här har Ronnie blivit trimmad för första gången, han blev riktigt fin!
Här Ronnie med en snygg slips!Ronnie och Nikki snygga pojkar uppklädda för fest!Ronnie (HARASIKENS HOLD ME) blev 2:a i estniska junior med cert och blev även estnisk junior elit! Stor Grattis.