Fotoalbum

Här är Far:Ground Workers Fabulous(MILLE) Mor:I Can´t Stand The Rain(VICKY)2015.05.08 Föddes Den här killenNu har jag blivit en vecka och snart öppnar jag mina ögonHär är jag nu 2 veckor. Öppnade mina ögon 18/11 det var spännande finns mycket att upptäcka. Vi kallar honom för prinsen.
Här jag nu 3 veckor.Busar med min mamma, det är skönt att ligga på rygg och vila en stund!Nu är jag fyra veckor. Har fått en större plats att busa på.Mycket spännande som händer blir lite trött! Tar en tupplur! .Här är vårt barnbarn Melvin och hälsar på valpen!En liten försiktig klapp!Nu är jag fem veckor. Har fått komma ut finns massor att upptäcka!
Nu är jag sex veckor. Roligt att busa med halvsyster och morsan!Nu är det dags att ta en tupplur, man blir trött av nya upptäckter så är det i början! Nu är jag sju veckor.Jag fått mitt namn i stamtavlav HARASIKENS MIRACLE, min nya familj skall kalla mig för BAMSE.Här är jag nu 8veckor. Nu skall jag åka till nya familj.Det var spännande att stå på bordet kunde inte riktigt stå stilla!
Nu åker BAMSE hem med sin nya fina familj.Här bor jag nu och busar hela dagarna!Men måste ta en tupplur emellanåt, ladda batterierna så jag kan busa igen!Här lillmatte som håller om mig, det skönt att vara i famnen.Hittar på lite bus varje dag!
Här sitter Bamse nytrimmad och finNu sätter jag mig en gång till och blir fotograferad, alla tittar på mig!HARASIKENS MIRACLE 8 vevckor! Men jag kallas BAMSE!Här har BAMSE kommit och hälsat på, nu skall här busas med morsan.Mera bus det här var riktigt kul när Bamse kom på besök!
Nu tar vi och jagar varandra, det är kul att leka med morsan!Här är HARASIKENS MIRACLE (BAMSE) på besök.Här är Bamse som står och vaktar huset!