Fotoalbum

Klicka på bilden för att förstora den!


Här är Charlie som blir 6 år 2019 !Far:Gibas Wild African Cream - Mor: Border Track´s Biegga(Smulan)Valpar födda 4/4 2013Nu har vi blivit en vecka gamla 11/4. Vi äter och sover hela tiden.Nu är vi 2 veckor 18/4.
Här är vi 3veckor nu. Har börjat upptäcka hur roligt det är att försöka springa.Nu har vi fått en större plats att vara på. Och börjat äta valpmat.Oj va mätt man blir efter maten bäst att ta tupplur.Nu har vi kommit ut i gröna gräset, känns lite konstigt att gå på.Nu tar vi tupplur det tar på krafterna att vara ute.
Nu har vi lekt så det är dax att ta en tupplur men våran brorsa håller igång , så han kom inte med på bild.Nu är vi sju veckorNu skallvi ställas upp på trimbordet, men det är svårt att stå stilla.Nu är vi sju veckor.Nu skall vi ställas upp på trimbordet, men det är svårt att stå stilla
Nu är vi sju veckor.Nu skall vi ställas upp på trimbordet, men det är svårt att vara stilla.Nu är vi sju veckor.Nu skall ställas upp på trimbordet, men det är svårt att vara stilla.Nu är vi 8veckor och skall åka hem till våra nya hem.
Här har vi HARASIKENS PRIVATE DANCER som skall åka till sitt nya hem.Här vi HARASIKEN WHAT EVER YOU NEED som skall åka till sitt nya hem.Här har vi HARASIKENS TINA TURNER som skall åka till sitt nya hem.Här har vi HARASIKENS YOU`RE UP TO SOMETHING som skall vara kvar hos oss några veckor tills hans nya familj får semester.Här är HARASIKENS WHAT EVER YOU NEED.
Här får lillmatte många pussar av LUFSENHär är HARASIKENS YOUR UP TO SOMETHING.Tar och leker med fotbollen ett tag, för morsan vill inte leka och inte halvsyster Vicky heller.Här har vi Charlie som busar med morsan och halvsyster Vicky.Här är Private dancer som kallas för LUNA. hon har fått en rikigt mysig bädd !
Här är Harasikens Tina Turner kallas SVEA. Hon tror att det finns något extra gott i kylskåpet!Här är Harasikens You´re up to something kallas CHARLIE,han och lillmatte läser Border Terrier boken!Här har vi CHARLIE som har fått på något. Här är CHARLIE med lillhusse.