Fotoalbum

Klicka på bilden för att förstora den!


Mor. ICAN`T STAND THE RAIN(Vicky) Far. JEXMO FIDO(Axel)Vickys valpar födda 22/6 3hanar + 1tikNu är vi en vecka 29/6.Nu är vi två veckor gamla 6/7. Denna veckan har vi öppnat våra ögon, så nu blir det till att börja titta sig omkring!Nu är vi tre veckor 13/7. Vi har precis ätit så passar vi på att vila, så vi kan busa lite sedan!
Nu är 4 veckor 20/7. Nu har fått en större plats att vara på, spännande!Här är vi 5veckor 27/7 . Ibland får morsan komma in till oss då passar vi på att ta en slurk!Tiden går fort nu är vi 6 veckor 3/8. Ute hela dagarna busar, sover och äter!Här har vi HARASIKENS THINKING OF YOU. 7v 10/8.HARASIKENS THINKING OF YOU
Här har vi HARASIKENS HOW WILL I KNOW 7v 10/8.HARASIKENS HOW WILL I KNOWHär har vi HARASIKENS WHITNEY HOUSTON 7v 10/8.HARASIKENS WHITNEY HOUSTONHär har vi HARASIKENS SOMEONE FOR ME 7v 10/8.
HARASIKENS SOMEONE FOR MEIdag den 17/8 är vi 8veckor.Här har vi HARASIKENS HOW WILL I NOW som kommer att kallas för DOUGLAS !Mamma VICKY tittar efter honom när han åker!Här har vi HARASIKENS THINKING OF YOU som kommer att kallas för DEXTER
Då var vi två kvar HARASIKENS WITNEY HOUSTON och HARASIKENS SMEONE FOR ME.HARASIKENS SOMEONE FOR ME skall vara kvar i två veckor, sedan kommer hans nya familj och hämtar honom då har dom semester!Här har vi HARASIKENS WITNEY HOUSTON som kallas för TIFFY.Här har är DEXTER som tittar över sin mattes axel och har det mysigt!Här är barnbarn som har DEXTER i knäet extra skönt att få ligga här!
Här blir DEXTER krad av familjens dotter!HARASIKENS WHITNEY HOUSTON(TIFFY) OCH HARASIKENS SOMEONE FOR ME.Nej här skall inte klättras på någon stege, nu tar vi och leker mormor!Så tar vi en omgång med morsan!Nu åker jag till min nya familj !
Ja då var jag kvar här hos mamma och mormor. Här är Dexter på promenad!Dexter står och tittar på något som är intressant.Här busar Tiffy med morsan och mormor ligger och latar sig! Nu skall jag vila ett tag!
Här har HARASIKENS SOMOENE FOR ME kallas för SIXTEN.Nä nu kan jag inte hålla mig längre nu går jag ut i vattnet! JIPPIValputställning i Malmö 10/11 2013. Valputställning Malmö 10/11 2013Valputställning Malmö 10/11 2013.
Här är Harasikens Whitney Houston (TIFFY).Här är Thinking Of You (DEXTER) på skidsemester!Här tittar DEXTER efter matte så att hon hänger med tempot!Här har vi DEXTER som står och spanar på något, han ser lite fundersam ut!Jaha det var havet som han stod och spanade på, kanske tar han sig ett dopp!