Valpar födda 29/3 2010

Klicka på bilden för att förstora den!


Far: BRUMBERHILL BLUE IMPRINT, Mor: BORDER TRACK`S BIEGGAvalpar födda 29/3Tre dagar gamlaMysigt att ligga tillsammansNu har vi öppnat ögonen, oj vad mycket det fanns att upptäcka!
Här en av hanarna.Vi växer snabbt får inte längre plats i en hand.Nu är vi tre veckor och har vuxit än hel delOj vad är detta undra hur man gör?Nu har vi blivit så stora och nu har vi fått en större plats att vara på.
Kul morsan att du kommer och busar med oss!!!!!!!!! Här brottas vi liteHär har vi en av tikarna som Cecilia håller.Nu har vi fått komma ut för första gången. Lite konstigt med att gå på gräset!Här är mina två syskon som bara brottas!
Nu kan jag inte hålla mig måste gå dit och brottas jag med !!!!!!!Nu skall vi snart få komma in efter att ha varit ute några timmar!Härligt att vara ute varje dag.Idag 27/5 så åkte två av mina bröder en till Skåne och den andra till Finland!Här står vi uppställda och det är Birgitta Backlert ägare till vår pappa som ställer oss!
Nästa lilla valp uppställd av Birgitta BacklertNästa lilla valp uppställd av Birgitta  BacklertNästa lilla valp uppställd av Birgitta Backlert.Nästa lilla valp uppställd av Birgitta BacklertVi är 7veckor nu, tiden fort och vi växer snabbt!
Nu är det varmt det är ingen som vill leka!Här har vi MAKE E`M WAIT som kallas för KENZOMin favoritplats är att ligga på en saccosäck, mys pys!!Här har vi TOO HOT TO HOLD kallas OTTONu har vi kommit hem från stranden!
Här har vi ÅDIS kompis NEMO vi har det jättekul tillsammansHär har vi SHOW SOME RESPECT  som nu bor i Finland kallas ÅDI. Nu var det tjejernas tur!Veberöd utställning!!Utställning i Veberöd!
Skånebordern 14/8 utav årets kull så var det 4 st som var med jättekul !!!!!!!Här är vi uppställda, fast det är lite svårt att stå still vi vill busa.Hässleholm utällning 21/5 2011Ettårsträff i samband med utställning i Hässleholm 21/5 2011