Fotoalbum

Föräldrar: Far: KIMANEROS AEACUS, Mor: BORDER TRACK`S BIEGGAValpar födda 20110916 Nu har vi blivit en vecka gamla den 23/9 !Nu är vi två veckor gamla !Nu är vi tre veckor!
Undra vad vi skall hitta på för bus nästa vecka????Nu får vi vårt första riktiga mål mat, köttfärs blandat med äggula!Nu är är vi 4 veckor.Vi har fått börja äta valpfoder!Nu är vi 5 veckor.
Valparna har fått namn efter TINA TURNER låtar.Nu har vi fått komma ut!Finns mycket att upptäcka.Bara bus nästan hela dagen!Det är inte lätt att vara stilla när man är full av bus.
Nu är vi 6 veckor !Uppställning på bordet!HARASIKENS LET`S DANCEUppställning på bordet, det är inte lätt att stå still.Uppställd men jag vill till kompisarna!
Oj vad högt upp jag hammnade.Puss på dig morsan nu åker jag till Skåne!Hej då morsan nu åker jag till Bornholm!Här har vi ROCK ME BABY!Sista kvällen med halvsyster Vicky,Timmy och mamma Smulan.
Här har vi bröderna bråttom.Här har vi ägarna till TYPICAL MALE!Nu åker HARASIKENS LET`S DANCE, 3/1. Jag kommer att kallas för DISELHär har vi HARASIKENS TYPICAL MALE som kallas för MILÒ,killen som bor i Solna.Nu har Molle blivit viltspårchampion 12/9 2012
Den 30/4 2012 ROCK ME BABYHär har vi MOLLE med nytt byte!Tjejen som bor på BornholmHär har vi MOLLE!Här har vi Wilma (Harasikens Paradise is here) 5mån.
Här har vi Rosa som bor på Bornholm.Här har vi HARASIKENS ROCK ME BABY (Molle) Utställning Internationell i Tvååker 13/7 2013.  .